Soms zit het leven tegen en is het lastig zelf een eerste stap in de goede richting te zetten. Komt u er zelf niet uit? Maak een afspraak met Veens Welzijn.

Hulp van Veens Welzijn

Wanneer u in één van de volgende situaties zit, dan kunt u eraan denken eens met Veens Welzijn te gaan praten. U heeft bijvoorbeeld:

Deze hulp bij rpoblemen is er voor iedereen. Het is gratis. U kunt zelf contact opnemen; u heeft geen doorverwijzing nodig. Wanneer het nodig is, schakelt Veens Welzijn extra hulp in, bijvoorbeeld een maatschappelijk werker van de gemeente, de ouderenzorg, de politie, de geestelijke gezondheidszorg of een onderwijsinstelling.

Hulp zoeken

In Veenendaal kunt u bij Veens Welzijn terecht. U kunt zelf contact opnemen. Veens Welzijn bekijkt met u wat er nodig is om uw probleem op te lossen.

Het kan zijn dat na een gesprek met Veens Welzijn blijkt dat u extra hulp nodig heeft. Dan brengt Veens Welzijn het contact tot stand met een andere organisatie, bijvoorbeeld een maatschappelijk werker bij de gemeente.

Heeft u een opvoedvraag of problemen in het gezin, dan kunt u terecht bij CJG Veenendaal. Kijk daarvoor eens bij de informatie over wat u kunt doen bij opvoedvragen.

Andere hulp bij specifieke problemen:

Landelijke organisaties

Er zijn ook organisaties die door heel Nederland informatie en steun bieden bij problemen. Bijvoorbeeld:

Organisaties

Maatschappelijk werk (alles)

Jayda CC

 06-18 22 32 36 jayda-cc.nlAmersfoortseweg 73951LAMaarn

EFM Support Team

 033-46 69 186 efmsupportteam.nlMeridiaan 463813AWAmersfoort

Compleet Mensenwerk - Ambulante Begeleiding

 085-48 59 688 Nudepark 956702DZWageningen

Vergelijk hulpaanbod