Dit is Sociaal startpunt Veenendaal, de website voor al uw vragen over zorg en ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn, zorg, opvoeden en geldzaken.

Deze website is gebouwd door Elkander in opdracht van de gemeente Veenendaal.

Onderdelen van de website

Deze website bestaat uit 2 onderdelen: informatieve teksten en een sociale kaart. De sociale kaart bestaat uit de gegevens van organisaties. Deze gegevens worden door de organisaties zelf ingevoerd en gecontroleerd. Elkander helpt organisaties om de gegevens actueel te houden.

De sociale kaart

Een groot aantal organisaties in en om de gemeente heeft informatie beschikbaar gesteld ivoor de sociale kaart. Die informatie is verwerkt in deze website. Elkander bouwt en onderhoudt de sociale kaart. De organisaties beheren hun eigen gegevens. Elkander ondersteunt daarbij. De gegevens moeten minstens 2 maal per jaar gecontroleerd worden. Gegevens die te lang niet zijn gecontroleerd, worden door Elkander geblokkeerd.

De teksten

De teksten op deze website zijn verzorgd door Elkander, door partners van Elkander en door medewerkers van de gemeente Veenendaal. Het doel van de teksten is om u zo goed mogelijk te informeren, te adviseren en te ondersteunen op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

De inhoud van de teksten is gebaseerd op informatie van professionele instanties en andere betrouwbare bronnen, zoals de Rijksoverheid, gemeenten, het UWV, brancheverenigingen en kennis- en thema-instituten.

Elkander beheert de teksten doorlopend. Wijzigingen slaan we meteen op. We streven continu naar het up-to-date houden van de teksten en er worden eventueel nieuwe onderwerpen toegevoegd. Heeft u een opmerking over een van de teksten, dan kunt u dit doorgeven door op de knop 'Feedback' te klikken en het formulier in te vullen of door een e-mail te sturen aan communicatie@veenendaal.nl.

De Vraagwijzer

Deze website bevat een Vraagwijzer, waarmee bezoekers stap voor stap naar informatie toe worden geleid. Het concept en de techniek achter de Vraagwijzer zijn ontwikkeld in samenwerking met de Koninklijke Bibliotheek voor het Informatiepunt Digitale Overheid. De koppeling van de Vraagwijzer aan de content van Jalp is ontwikkeld door Elkander.

Websiteleverancier

Elkander

Brink 7
7963 AA Ruinen
T: 050-2110950
W: www.elkander.nl
M: info@elkander.nl

Vergelijk hulpaanbod