Maatschappelijk werk

Maatschappelijk werkers ondersteunen mensen bij het omgaan met allerlei problemen in het dagelijks leven of werk. Ze zoeken samen met u naar een oplossing voor uw probleem.

Hulp van het maatschappelijk werk

Wanneer u in één van de volgende situaties zit, dan kunt u eraan denken eens met een maatschappelijk werker te gaan praten. U heeft bijvoorbeeld:

Maatschappelijk werk is er voor iedereen. Het is gratis. U kunt zelf contact opnemen; u heeft geen doorverwijzing nodig. Wanneer het nodig is, schakelt maatschappelijk werk extra hulp in, bijvoorbeeld van de gemeente, de ouderenzorg, de politie, de geestelijke gezondheidszorg of een onderwijsinstelling.

Maatschappelijk werk zoeken

In Veenendaal kunt u bij Veens terecht voor maatschappelijk werk. U kunt zelf contact opnemen. Het maatschappelijk werk is vaak onderdeel van het wijkteam of sociaal team in uw buurt. U kunt daar eens binnenlopen met uw vraag of probleem.

Heeft u een opvoedvraag of problemen in het gezin, dan kunt u terecht bij CJG Veenendaal. Kijk daarvoor eens bij de informatie over wat u kunt doen bij opvoedvragen.

Andere hulp bij specifieke problemen:

Landelijke organisaties

Er zijn ook organisaties die door heel Nederland informatie en steun bieden bij problemen. Bijvoorbeeld:

Organisaties

Maatschappelijk werk (alles)

Stichting Schuilplaats - DMW Veenendaal

 0318-54 78 70 stichtingschuilplaats.nlKerkewijk 1153904JAVeenendaal

Diaconaal Loket Veenendaal

 06-24 12 00 31 info@diaconaalloketveenendaal.nlMarkt 103901DNVeenendaal

Zorg op Maat Veenendaal

 06-21 48 90 25 zorgopmaatveenendaal.nlTuinstraat 1333901RAVeenendaal

Vergelijk hulpaanbod