Algemene informatie

Agathos is een christelijke zorgorganisatie en levert zorg aan iedereen die dat nodig heeft en onze identiteit respecteert. De zorgverleners van Agathos werken vanuit christelijke (Bijbelse) normen en waarden en hebben een betrouwbare en respectvolle basishouding.

Agathos biedt: Verpleging, palliatieve Zorg, mantelzorgondersteuning, persoonlijke verzorging en hulp bij het huishouden.

Onze kernwaarden zijn:

  • Liefdevol: We bieden warme, liefdevolle zorg en aandacht. Daarmee willen we een stukje van Gods liefde laten zien. Zorg vanuit ons hart, voor iedereen!
  • Verbindend: Wij leggen de nadruk op was ons bindt met anderen en hebben oog voor de behoeften van de ander. We werken samen met mantelzorgers, vrijwilligers en andere zorgprofessionals om de beste zorg voor de cliënt te realiseren. 
  • Daadkrachtig: We werken effectief, tonen onszelf daarbij vakbekwaam en vaardig. 
  • Dichtbij: We behoren tot een lokaal team en staan dichtbij de lokale cliënt. De identiteit van ons team staat dichtbij ons en samen realiseren we de beste zorg voor onze cliënten. 

Onderdeel van Leliezorggroep
Agathos is onderdeel van Lelie zorggroep. Lelie zorggroep biedt zorg- en hulpverlening aan iedereen die dat nodig heeft. Dagelijks werken we met veel gemotiveerde medewerkers aan ouderenzorg, thuiszorg, begeleiding en hulpverlening. We doen dat van harte, vanuit een christelijke levensovertuiging.

Zorg nodig? Bel ons hoofdkantoor (Rotterdam) en u wordt doorverbonden met de juiste persoon/ regio. Tel. nr.: (010) 264 0777

Contactinformatie

Regio kantoor Veenendaal/ midden NL 010-26 40 777 (Voor verpleging en verzorging) 010-26 40 777 (Voor hulp bij het huishouden)Vendelier 71D3905PD Veenendaal www.agathos-thuiszorg.nlLaatste controle: januari 2021

Plan route

Contactpersoon

Hulpaanbod

Ondersteunende Begeleiding

Wij ondersteunen clienten bij de dagelijkse werkzaamheden waarin zij het niet alleen kunnen.

Verzorging

Onder verzorging valt bijvoorbeeld hulp bij het wassen of douchen. Maar ook hulp bij het uitkleden en naar bed gaan. Ook lichte wondverzorging, het aantrekken van steunkousen zijn werkzaamheden die vallen onder verzorging.

hulp bij het huishouden

Schoonmaakwerkzaamheden in uw huishouden. Afhankelijk van de soort indicatie regelt de huishoudelijke hulp ook meer zaken in uw huishouden.

persoonlijke verzorging

Onder persoonlijke verzorging valt bijvoorbeeld hulp bij aan en uitkleden, wondverzorging, hulp bij de maaltijd, hulp bij wassen. Steunkousen aantrekken.

verpleging thuis

Verpleging betekent dat een verpleegkundige handelingen verricht zoals medicijnen geven en wondverzorging. Maar ook kan een verpleegkundige u adviseren en ondersteunen over de gevolgen van uw ziekte.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Mantelzorgorganisatie Thuiszorginstelling
Vergelijk hulpaanbod