Boogh

Veenendaal

Algemene informatie

Boogh is de specialist voor mensen die willen leren omgaan met de gevolgen van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. De behandeling en begeleiding is gericht op gebieden waar cliënten en hun naasten problemen ervaren, van de thuissituatie tot werk en op sociaal vlak.

Boogh biedt al ruim 40 jaar verschillende vormen van specialistische dienstverlening aan mensen met hersenletsel en hun naasten onder de pijlers Begeleiden, Behandelen en Re-integreren. Onder Behandelen vallen onze multidisciplinaire behandelprogramma’s, waarbij je leert omgaan met de gevolgen van hersenletsel, zoals motorische beperkingen, vermoeidheid, concentratieproblemen en psychische problemen. Het vinden van een nieuw perspectief staat centraal.

Het doel is om na hersenletsel weer zo optimaal mogelijk mee te doen in de samenleving. Als mensen – om welke reden dan ook – niet meer kunnen doen wat ze altijd deden, kijken velen in eerste instantie naar de onmogelijkheden. Onze ervaring is dat mensen zich beter voelen wanneer juist de mogelijkheden de nadruk krijgen.

Contactinformatie

 0318-58 90 86 Nijverheidslaan 63903AP Veenendaal www.boogh.nlLaatste controle: april 2020

Plan route

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Gehandicaptenzorgorganisatie Dagactiviteitencentrum
Vergelijk hulpaanbod