Wijkcentrum Centrum Noordwest

De Duivenwal

Algemene informatie

In activiteitencentrum De Duivenwal kunt u terecht voor leuke, gezellige en leerzame activiteiten. een plek waar u gezellig naar toe kunt gaan om andere mensen te spreken en te ontmoeten.

In De Duivenwal vindt u altijd een vrijwilliger of wijkcoach van Veens. Bij hen kunt u terecht met uw vragen

De vrijwilligers en wijkcoaches van Veens ondersteunen en motiveren u bij initiatieven voor uw buurt en zijn er voor u als u hulp nodig heeft. Een goed gesprek, een cursus, een activiteit, lotgenotencontact of kortdurende begeleiding kunnen u helpen op weg naar oplossingen

Contactinformatie

ActiviteitencentrumDuivenwal 13901ZA Veenendaal www.veens-welzijn.nlLaatste controle: juni 2020

Plan route

Contactpersoon

Hulpaanbod

Valpreventie

Een val veroorzaakt vaak veel leed. Lichamelijk, door kneuzingen of een breuk, maar ook geestelijk. Meld je aan bij de lessen Valpreventie 'voorkom vallen'om dit te voorkomen.

Sjoelen

Elke 1e en 3e woensdag van de maand wordt enthousiast gesjoeld in activiteitencentrum De Duivenwal. Ook veel plezier aan het sjoelen, loop gerust binnen. Aanmelden hoeft niet!

Activiteiten

Handwerken

Met elkaar handwerken in buurthuis De Duivenwal? Haak dan gezellig aan op maandagochtend. 

Gymnastiek voor ouderen

Voor senioren die fit willen worden of blijven. Voor een betere conditie en meer kracht. 

Koersbal

Koersbal is van oorsprong een Australische sport en lijkt enigszins op “jeu de boule”.Omstreeks 1980 is de sport overgewaaid naar Europa . Bewegen is gezond en daarom wordtIn het kader van ” Meer bewegen voor Ouderen ” steeds meer koersbal gespeeld. Koersbal is een balspel dat binnen wordt gespeeld op een mat van 8 bij 2 meter.

Countrydans voor ouderen

Geen stampende laarzen maar werken met gelijke patronen waardoor er mooie structuren ontstaan. Er wordt veel gedanst op de muziek van wereld bekende Country- en Westernzangers zoals John Denver en Don Williams. Bovendien is het ontstaan vanuit de oude Barn (boerenschuur) Gezellig elkaar ontmoeten, naar muziek luisteren en dansen.

Biljartvereniging

Gezellig met elkaar om de tafel, competitief of juist recreatief. Het laagdrempelig kunnen binnenstappen bij Activiteitencentrum De Duivenwal. Biljarten helpt bovendien mentaal en fysiek fit te blijven, en is goed voor de coördinatie!

Koffie met taart

Gezellig praat moment met koffie en gebak

Vrij Biljarten

Biljarten kan altijd, mits zaal niet in gebruik is voor andere activiteiten.

Jokeren en Klaverjassen

Kaarten is niet alleen een denksport maar ook een gezelligheidssport. Kom gezellig meespelen!

Ontmoetingsgroep

Wilt u graag mensen ontmoeten met dezelfde achtergrond, interesse of andere overeenkomsten? Sluit dan gezellig aan bij de ontmoetingsgroep op vrijdag. Inclusief warme maaltijd

Klaverjassen

In activiteitencentrum De Duivenwal kunt u met andere liefhebbers klaverjassen. Dit vindt plaats op de elke vrijdag.  Klaverjassen is een kaartspel dat gespeeld wordt door 4 personen in 2 paren. De spelers die tegenover elkaar zitten vormen een paar. Het is dus 2 tegen 2 spelen.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:
Vergelijk hulpaanbod