Algemene informatie

Stichting Bliss to Shine is een jonge organisatie die zich inzet voor mensen en gezinnen die te maken hebben met kanker.

Kanker heb je niet alleen. Je partner, kinderen, familie en vrienden beleven de achtbaan met je mee en staan veelal machteloos toe te kijken. Daarom organiseert Bliss to Shine verschillende verwendagen.

Bliss to Shine organiseert - op aanvraag - de Blissi Special Day. Tijdens deze Special Day wordt een kind uit een gezin dat dealt met kanker, compleet in de watten gelegd. Op deze dag vervullen wij wensen en geven het kind/gezin een koffer vol herinneringen mee terug naar huis.

Eenmaal per jaar organiseren wij een groot event, de Shine Day. Deze dag is bedoeld voor (ex-) kankerpatiënten en hun naasten. Er is voor elk wat wils: voor hem, haar en voor de kinderen.

Contactinformatie

 085-00 41 234 (0639729326)Spanjaardsgoed 5a3901HC Veenendaal blisstoshine.nlLaatste controle: april 2021

Plan route

Hulpaanbod

Blissi Special Day

Je bent thuiswonend kind en je broer, zus of ouder heeft kanker.Of je bent huisarts, docent, buurman, thuiszorgmedewerker of … en kent een gezin dat elke dag te maken heeft met de ziekte. Inclusief de kinderen, die soms geconfronteerd worden met een spannende situatie, meer mee moeten helpen en...

Shine Day

Jaarlijkse Shine Day Helaas hebben wij de zware en treurige beslissing moeten nemen Shine Day 2021 af te lasten. Wegens alle huidige corona-maatregelen is het een onmogelijke opgave om de Shine Day corona-proof te laten verlopen.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Vrijwilligersorganisatie
Vergelijk hulpaanbod