Algemene informatie

We bieden dagelijks met gemotiveerde zorgverleners thuiszorg aan iedereen die dat nodig heeft. We doen dat vanuit christelijke uitgangspunten. Curadomi biedt: Verpleging, palliatieve zorg, mantelzorgondersteuning, persoonlijke verzorging, hulp bij het huishouden en casemanagement.

Onze kernwaarden zijn:

  • Liefdevol: We bieden warme, liefdevolle zorg en aandacht. Daarmee willen we een stukje van Gods liefde laten zien. Zorg vanuit ons hart, voor iedereen!
  • Verbindend: Wij leggen de nadruk op wat ons bindt met anderen en hebben oog voor de behoeften van de ander. We werken samen met mantelzorgers, vrijwilligers en andere zorgprofessionals om de beste zorg voor de cliënt te realiseren. 
  • Daadkrachtig: We werken effectief, tonen onszelf daarbij vakbekwaam en vaardig. 
  • Dichtbij: We behoren tot een lokaal team en staan dichtbij de lokale cliënt. De identiteit van ons team staat dichtbij ons en samen realiseren we de beste zorg voor onze cliënten. 

Onderdeel van Leliezorggroep
Curadomi is onderdeel van Lelie zorggroep. Lelie zorggroep biedt zorg- en hulpverlening aan iedereen die dat nodig heeft. Dagelijks werken we met veel gemotiveerde medewerkers aan ouderenzorg, thuiszorg, begeleiding en hulpverlening. We doen dat van harte, vanuit een christelijke levensovertuiging.

Zorg nodig? Bel ons hoofdkantoor (Rotterdam) en u wordt doorverbonden met de juiste persoon/regio. Tel. nr.: (0900) 22 44 777

Contactinformatie

Regiokantoor Veenendaal /midden NL 0318-54 82 65 (voor verzorging en verpleging) 0900-25 82 581 (voor hulp bij het huishouden)Vendelier 71D3905PD Veenendaal www.curadomi.nlLaatste controle: april 2021

Plan route

Postadres
Postbus 9743900AZ Veenendaal

Hulpaanbod

hulp in het huishouden

Schoonmaakwerkzaamheden in uw huishouden. Afhankelijk van de soort indicatie regelt de huishoudelijke hulp ook meer zaken in uw huishouden.

Palliatieve zorg thuis

Zorg voor mensen die thuis willen sterven.

PGB bemiddeling

Curadomi kan u adviseren over een PGB.

Verpleging thuis

Verpleging betekent dat een verpleegkundige handelingen verricht zoals medicijnen geven en wondverzorging. Maar ook kan een verpleegkundige u adviseren en ondersteunen over de gevolgen van uw ziekte.

Overbruggingszorg

Alle zorg die in het indicatiebesluit vermeld staat.

Verzorging

Onder verzorging valt bijvoorbeeld hulp bij het wassen of douchen. Maar ook hulp bij het uitkleden en naar bed gaan. Ook lichte wondverzorging, het aantrekken van steunkousen zijn werkzaamheden die vallen onder verzorging.

Persoonlijke verzorging

Onder persoonlijke verzorging valt bijvoorbeeld hulp bij aan en uitkleden, wondverzorging, hulp bij de maaltijd, hulp bij wassen. Steunkousen aantrekken.

Ondersteunende Begeleiding

Wij ondersteunen clienten bij de dagelijkse werkzaamheden waarin zij het niet alleen kunnen.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Mantelzorgorganisatie Thuiszorginstelling
Vergelijk hulpaanbod