Agathos ambulante hulpverlening

Midden Nederland

Logo van Agathos ambulante hulpverlening

Algemene informatie

Agathos biedt intensieve ambulante hulpverlening aan kinderen, jongeren en volwassenen. Wij bieden de hulpverlening bij cliënten thuis. Wij werken met deskundige hulpverleners die zich dagelijks inzetten voor het vergroten van de zelfredzaamheid van hun cliënten. Hierbij betrekken zij zoveel als mogelijk het sociale netwerk en werken ze samen met andere betrokken partijen. Bij ons staat het welzijn van de cliënt voorop. Er is aandacht, tijd en zorg voor de cliënt binnen de mogelijkheden die de indicatie biedt. We stimuleren de cliënt om actief mee te denken en mee te werken bij het opstellen en uitvoeren van het hulpverleningsplan. Uiteraard gaan we professioneel om met de vertrouwelijke gegevens van de cliënt. 

Hulpverleners: Onze reformatorische hulpverleners hebben een professionele werkhouding. Zij stellen zich vriendelijk en geduldig op. Zij hebben oog voor de cliënt als gehele persoon: voor zijn geloofsovertuiging, thuissituatie, ziektebeleving en hulpverleningsgeschiedenis. Wij besteden veel aandacht aan het bijscholen en opleiden van onze zorgverleners. Zij zijn zelf verantwoordelijk voor het professioneel en goed uitvoeren van hun werk en krijgen daarin goede begeleiding.

Meer over Agathos: Agathos is een christelijke organisatie op reformatorische grondslag. Ons dienstenaanbod is breed, van hulp bij het huishouden tot intensieve ambulante gezinsbegeleiding. Wij werken van Zeeland tot op de Veluwe. Agathos bestaat al ruim 40 jaar. Iedereen die zorg nodig heeft is bij ons van harte welkom, ongeacht levensovertuiging. Onze deskundige betrokken zorg- en hulpverleners staan voor u klaar. Team Agathos hulpverlening Midden Nederland is een van de dertien hulpverleningsteams van Agathos in Nederland.

Onze kernwaarden zijn: Liefdevol: We bieden warme, liefdevolle zorg en aandacht. Daarmee willen we een stukje van Gods liefde laten zien. Zorg vanuit ons hart, voor iedereen! Verbindend: Wij leggen de nadruk op was ons bindt met anderen en hebben oog voor de behoeften van de ander. We werken samen met mantelzorgers, vrijwilligers en andere zorgprofessionals om de beste zorg voor de cliënt te realiseren.  Daadkrachtig: We werken effectief, tonen onszelf daarbij vakbekwaam en vaardig.  Dichtbij: We behoren tot een lokaal team en staan dichtbij de lokale cliënt. De identiteit van ons team staat dichtbij ons en samen realiseren we de beste zorg voor onze cliënten. 

Agathos Hulpverlening behoort samen met Agathos Thuiszorg, Curadomi en Lelie zorggroep wonen zorg en welzijn tot Lelie zorggroep.

Zorg nodig? Bel ons hoofdkantoor (Rotterdam) en u wordt doorverbonden met de juiste persoon of regio. Telefoonnummer: 010 - 264 0777.

Contactinformatie

Agathos, Midden Nederland 010-26 40 777Vendelier 71D3905PD Veenendaal www.agathos-hulpverlening.nlLaatste controle: december 2020

Plan route

Postadres
Postbus 1512900AD Capelle aan den IJssel

Contactpersoon

Hulpaanbod

Intensieve ambulante hulpverlening

Agathos ambulante hulpverlening is een christelijke organisatie die hulp verleent bij u thuis. De hulpvragen zijn breed en de hulp wordt op maat geboden. U kunt onder andere denken aan: Opvoedingsondersteuning Intensieve pedagogische gezinsbegeleiding Ondersteuning op school Psychische...

Jeugdhulpverlening

Agathos hulpverlening bied thuis begeleiding aan kinderen, jongeren en gezinnen.

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Vergelijk hulpaanbod